iStock_000009545456_Large

Bereik prospects in hun eigen niche!

Uw commerciële boodschap op het vertrouwde business tot business-platform van de prospect heeft een bijzonder hoge attentiewaarde.


Nichemarketing:
Groots adverteren voor een groot publiek?

Dat zie je eigenlijk steeds minder. Adverteerders richten zich steeds meer op duidelijk gedefinieerde doelgroepen. De tijd van het schieten met hagel is voorbij, de voorkeur gaat nu uit naar gericht schieten. Met marktleidende nichevakbladen bereikt Uitgeverij Lakerveld specifieke markten en worden verschillende doelgroepen in het hart geraakt. Bewezen communicatiekracht: door relevante, perfect op de doelgroepen toegesneden content aan te bieden hebben commerciële uitingen in nichetitels een zeer hoge attentiewaarde.


Awareness creëren?

Uw naamsbekendheid verhogen of uw merkimago versterken?

Adverteren in print leent zich uitstekend om campagnedoelstellingen te behalen, waarbij informatieoverdracht een kritische succesfactor is. Doordat er sprake is van een sterke binding met de lezer, zijn de business to business-platforms van Uitgeverij Lakerveld bewezen traffic builders en lead generators. Buiten reguliere advertenties en advertorials in print biedt Uitgeverij Lakerveld u interessante plusproposities waarmee uw campagne extra opvalt.