We verbreden ons portfolio met titels in allerlei disciplines gericht op zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Door onze expertise in het vervaardigen van magazines is het zelfs mogelijk om samen met ons uw eigen bedrijfsmagazine te realiseren.

Méér B2B magazines

Pompshop

Vrijwel iedere tankstationhouder kent Pompshop. Pompshop is het kwaliteitsblad voor de tankstation- en carwashbranche. Het magazine is onafhankelijk, actueel en ter zake kundig. Een aantal keer per jaar wordt TabakMag. geproduceerd en bijgesloten bij Pompshop. TabakMag. richt zich voornamelijk op tankstationhouders met tabakswaren in het assortiment.
Website: www.pompshop.com
Verschijningsfrequentie: 11 keer per jaar
Advertentiemogelijkheden in print & online
pompshop


 


 

AdFundum

Voor nieuws en interessante artikelen over de drankenbranche is er AdFundum. Het vakblad wordt gelezen door detaillisten, groothandelaren en producenten uit de drankenbranche. Er wordt geschreven over bijzondere dranken, de ontwikkelingen in de markt van slijterijen en innovaties op het gebied van gedistilleerde dranken.
Website: www.adfundum.nl
Verschijningsfrequentie: 8 keer per jaar
Advertentiemogelijkheden in printuitgave
adfundum

Consumer lifestyle magazines

 

whisky

Whisky etc. magazine

Naast onze vaktitels, produceren wij ook magazines voor de particuliere markt. Whisky etc. magazine is het meest toonaangevende en enige onafhankelijke lifestyle magazine over whisky in Nederland en België. Sfeervolle reportages over distilleries, reisverhalen, interviews en `nosings & tastings` voeren de boventoon. Bovendien komen liefhebbers van reizen en genieten ruimschoots aan hun trekken. Een lifestyle magazine voor proevers en levensgenieters.
Website: www.whiskyetc.nl
Verschijningsfrequentie: 4 keer per jaar
Advertentiemogelijkheden in print & online


 


 

Support Magazine

Support Magazine richt zich op mensen met een fysieke beperking. Zes keer per jaar schrijft de redactie over het leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking. Het tijdschrift is serieus, onafhankelijk, positief van toon en houdt mensen op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen. Eens per jaar wordt er een vakantiegids uitgegeven.
Website: www.supportmagazine.nl
Verschijningsfrequentie: zes keer per jaar
Advertentiemogelijkheden in print & online
support magazine