Met onze bussiness-to-bussiness woonvakbladen zijn wij stevig verankerd in de sector interieur. Met interessante reportages, noviteiten en vakinformatie blijven wij professionals uit verschillende nichemarkten steeds inspireren en informeren.


 

woonbladen

Cluster

Uitgeverij Lakerveld is gespecialiseerd in business-to-business magazines en heeft een groot bereik als het gaat om bedrijven binnen de interieurbranche. Met de marktleidende titel Vakweekblad Meubel, die al meer dan 95 jaar wordt uitgegeven, bereiken we iedere week het grootste deel van de meubelbranche. Met de titels Home & Living, Vakblad voor de Woninginrichter, Vakblad Slapen, Parketblad en Horeca & Interieur, raken wij specifieke doelgroepen in het hart. Partnerships met beursorganisaties en het organiseren van verschillende events in de woonbranche houden ons sterk verbonden met deze sector.
Website: www.lakerveldwoonvakbladen.nl


 

meubel

Vakblad Meubel

Is hét vakblad voor de meubelbranche. Al ruim 95 jaar zijn wij trots marktleider in het wekelijks verschaffen van marktinformatie aan iedereen die zich professioneel bezighoudt met de vervaardiging van, of handel in meubels. Onze redactie belicht iedere week de belangrijkste ontwikkelingen. Vakblad Meubel geniet 90% leesdichtheid bij de meubelretail, -fabrikanten -agenten en -makers.

Website: www.meubel.nlVerschijningsfrequentie: wekelijks – Advertentiemogelijkheden in print & online


 

Home & Living

Is toegespitst op woningdecoratie en al ruim een decennium lang het hoogst gewaardeerde vakblad binnen de home- gift- en garden branche. Acht maal per jaar, met als speerpunten de belangrijke vakbeurzen, is Home & Living het ideale medium om uw producten en/of diensten in de etalage te zetten of om thematisch uw naamsbekendheid in de branche te vergroten.

home and living
Website: www.homeandliving.nlVerschijningsfrequentie: 8 keer per jaar – Advertentiemogelijkheden in print & online


 

woninginrichter

Vakblad voor de Woninginrichter

Is het best gelezen vakblad voor projectinrichters. Dit vakblad wordt geroemd om uitstraling en sluit naadloos aan bij de klasse en allure waarin producten uit deze markt doorgaans worden gepresenteerd. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuwe editie van dit stijlvolle magazine.

Website: www.vakbladwi.nlVerschijningsfrequentie: 6 keer per jaar – Advertentiemogelijkheden in print & online


 

Vakblad Slapen

Voor de zakelijke markt rondom de slaapkamerbranche maken wij Vakblad Slapen. Met 90% leesdichtheid bereiken we de professional die zich bezighoudt met het handelen in, of het vervaardigen bedden en andere slaapkamerartikelen.

vakblad slapen
Website: www.vakbladslapen.nlVerschijningsfrequentie: 6 keer per jaar – Advertentiemogelijkheden in print & online


 

parketblad

Parketblad

voorziet parketleggers en parketspeciaalzaken maandelijks in vakinformatie. Dit vakblad is het enige onafhankelijke business-to-business magazine dat zich speciaal concentreert op ondernemers in vervaardiging van houten vloeren.

Website: www.parketblad.nlVerschijningsfrequentie: 11 keer per jaar – Advertentiemogelijkheden in print & online


 

Horeca & Interieur

is een jaarlijkse uitgave waarin wij iedere aanbieder binnen de interieurbranche de kans geven om zich te presenteren in een fraai vormgegeven magazine. Dit magazine wordt gratis verspreid onder horecaondernemers en alle lezers van de Lakerveld Woonvakbladen.

home en interieur
Website: www.horecaeninterieur.nlVerschijningsfrequentie 1 keer per jaar – Advertentiemogelijkheden in print & online