Onze eigenzinnige managementmagazines concentreren zich op Nederlandse haven- en aanverwante industriële bedrijven. De hoofdthema’s zijn: maintenance, petrochemie, veiligheid, techniek, (wind)energie, duurzaamheid en ondernemerschap.

 

covers

Cluster

Met de industriebladen houden wij ondernemers op de hoogte van ontwikkelingen in de sectoren petrochemie, maintenance, techniek, (wind)energie, haven, veiligheid en logistiek. Het magazine Europoort Kringen bestaat al meer dan 50 jaar en biedt een krachtig platform voor het gehele Nederlandse havenindustrieel complex.  Met ingang van 2017 zijn Eemsdelta Kringen en Schelde Kringen volledig geïntegreerd in Europoort Kringen, dat daarmee wordt verrijkt met nieuws en ontwikkelingen in en rond de Groningse, Zeeuwse en Vlaamse havens. Ook verschijnt ieder kwartaal WindEnergie magazine. Speciaal voor vakbeoefenaren en bedrijven die vanuit hun vakdisciplines betrokken zijn bij windenergie, zowel op zee als op land.


 

Europoort Kringen

Concentreert zich op het management van alle industriële bedrijven in en rondom de Rotterdamse haven. Jarenlange ervaring en expertise in deze markt heeft van Europoort Kringen een belangrijk platform gemaakt voor bedrijven in de sectoren techniek, petrochemie, logistiek en haven.

Website: www.europoortkringen.nl
Verschijningsfrequentie : 12 keer per jaar
Advertentiemogelijkheden in print & online

europoort kringen


 

eemsdelta kringen

Eemsdelta Kringen

Is een tweemaandelijks terugkerend katern in Europoort Kringen met nieuws en reportages in het industriegebied van het noorden van Nederland. In deze edities van Europoort Kringen staan ontwikkelingen in de Eemsdelta centraal.

Verschijningsfrequentie: 6 keer per jaar als katern in Europoort Kringen


 

Schelde Kringen

Schelde Kringen verschijnt in 2017 ook als katern binnenin het magazine Europoort Kringen. Dit katern beperkt zich daarbij niet tot de Zeeuwse havens, ook Gent en Antwerpen horen bij de havens die hun toegang via de Schelde naar de Noordzee verkrijgen.

Verschijningsfrequentie: 4 keer per jaar als katern in Europoort Kringen

schelde kringen

 

cover

WindEnergie magazine

WindEnergie magazine dient als business-to-business platform voor alle professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, de bouw, plaatsing, onderhoud en exploitatie van windturbines. Het is het enige Nederlandstalige vakblad over windenergie. Tweemaandelijks doet onze redactie verslag van alle ontwikkelingen in deze veelbewogen en groeiende markt.

Website: www.windenergie-magazine.nl
Verschijningsfrequentie: 4 keer per jaar
Advertentiemogelijkheden in print & online