Vakblad Schoonheidsspecialist en Paradermica vormen ons beauty-cluster. Nieuwe ontwikkelingen volgt de redactie op de voet en zo bereiken wij de echte professionals op het gebied van uiterlijke verzorging en huidtherapie.

 

Vakblad Schoonheidsspecialist is een onafhankelijk vakblad voor iedere ondernemer in de schoonheidsbranche. Twaalf keer per jaar wordt dit vakblad verzonden naar grote en kleinere ondernemers in de uiterlijke verzorging en leden van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie voor Schoonheidsspecialisten (ANBOS). Het blad heeft een sterk vakinhoudelijk karakter. Daarbij volgt onze redactie de belangrijke beurzen en congressen op de voet.
Website: www.schoonheidsspecialist.nl
Verschijningsfrequentie: 12 keer per jaar
Advertentiemogelijkheden in print & online

schoonheidsspecialist


 

paradermica

Paradermica
Speciaal voor huidtherapeuten en andere professionals die zich met de huid bezighouden is er het tijdschrift Paradermica. Ieder kwartaal verschijnt dit tijdschrift met verschillende wetenschappelijke artikelen over huidaandoeningen en daarbij passende behandelmethoden. Niet alleen voor de paramedici is dit interessant, ook voor schoonheidsspecialisten is dit een zeer informatief medium.
Website: www.paradermica.nl
Verschijningsfrequentie: 4 keer per jaar